منتدى الآمال والأجيال

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى الآمال والأجيال

منتدى تواصل وتعارف واجتماعي محافظ

أهلا وسهلا بزوارنا الكرام نلتقي بهذا المنتدى وهو متاح للجميع مشاركة وتطويرا وإشرافا للمنتديات علميه .... ثقافية .... دينية .... إجتماعية .... طبية .... برامج .... لقطات مضحكه.....والكثير الكثير هدفنا ..........الفائدة للكل
اخي اختي الزائر لاتذهب بدون تسجيل في المنتدى فنحن نسعد بكم

المواضيع الأخيرة

»  وداعا عام1433 واهلا عام 1434هجريه
الخميس نوفمبر 15, 2012 3:48 am من طرف كوكتيل

» جميع انواع المخللات هنا http://www.alalwani.net/vb/t557546.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 12:00 pm من طرف كوكتيل

» طريقه عمل الجريش بالصور http://www.alalwani.net/vb/t559740.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:55 am من طرف كوكتيل

» احفظي هذه الاسرار لكي تصبحي طباخة ماهرة......
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:53 am من طرف كوكتيل

» صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات ( بالصور ) http://www.alalwani.net/vb/t559902.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:51 am من طرف كوكتيل

» طريقة تحضير الخضار المشوية مع صلصة الشارمولا http://www.alalwani.net/vb/t560953.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:49 am من طرف كوكتيل

» ملــــــــــــف خـــــــــــــــــااص ل مأكولات الاطـــــــــــــــــــفال
السبت نوفمبر 03, 2012 9:14 am من طرف كوكتيل

» من أكلات عيد الأضحى المنسف الأردني
الإثنين أكتوبر 08, 2012 1:57 pm من طرف كوكتيل

» عندك ضيوف لاتقولين مايمديني اسوي معجنات..هاذي عجينتي هديه لكم بالصور ..
السبت أكتوبر 06, 2012 2:03 pm من طرف كوكتيل

التبادل الاعلاني

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر


    ::بيكاتا اللحم مع الصوص الخطير واللذيذ: ومكرونة تاليتلي.&

    شاطر
    avatar
    كوكتيل
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

    الجنس : انثى
    عدد المساهمات : 3515
    نقاط : 17325
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 06/11/2010

    الأوسمة : المشرف المميز

    ::بيكاتا اللحم مع الصوص الخطير واللذيذ: ومكرونة تاليتلي.&

    مُساهمة من طرف كوكتيل في السبت أغسطس 11, 2012 6:19 pm

    مقادير بيكاتا اللحم:
    لحم استيك شرايح
    بصلة مفروما ناعم
    م ك ورشيستر صوص
    م ك صويا صوص ( وطبعا تزودي الكمية ع حسب كمية اللحم)
    نصف كوب كريمة خفق
    ملح قليل+ فلفل اسود
    طبعا المفروض فيها مشروم بس الصراحة انا مابحبة واللي بيحبة يحط مشروم أكيد
    الطريقة:
    نغلف شرايح اللحم بالدقيق عشان يتقل الصوص
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    ونضع ف طاسة ع النار معلقة زبدة وشوية زيت انا خففت الدسم وحطيت زيت بس
    ثم نشوح فيها اللحم لغاية مايحمر م الجانبين
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    ثم نرجع نشيلها من الطاسة ونضيف البصل مع رشة ملح
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    ثم نضيف عليهم اللحم مع الصويا صوص والورشيستر صوص ونقلبهم مع بعض كويس
    ودي صورتهم للي مايعرفهم
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    وانا زيادة حرص ضيفت كوب مرق لاني بحب اللحم مستوي
    وسيبتهم علي النار وغطيتها وهديت النار خالص
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    ف هذه المرحلة نضيف الكريمة
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    وخلي بالك تكون النار هادية يادوب تغلي غلوتين ونطفي النار
    وده شكله
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    تابعوا معي باقي الموضوع
    رجاء عدم الرد حتي اكتمال الموضوع


    _________________



    avatar
    كوكتيل
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

    الجنس : انثى
    عدد المساهمات : 3515
    نقاط : 17325
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 06/11/2010

    الأوسمة : المشرف المميز

    رد: ::بيكاتا اللحم مع الصوص الخطير واللذيذ: ومكرونة تاليتلي.&

    مُساهمة من طرف كوكتيل في السبت أغسطس 11, 2012 6:20 pm

    ف هذه الاثناء نسلق المكرونه ف ماء مغلي وملح
    ونصفية م الماء
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    ثم نضعها ف حلة ع نار هادية جدا ونضيف لها علبة قشدة
    و3 م ك جبن سايل ونصف كوب جبن موزاريلا
    ونقلبهم كويس مع المكرونة بس يتجانس الخليط ونطفي النار
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    وأتركة مع الطبق اللذيذ ( لايقاوم)
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    ودا طبقي كترت فيه الصوص مش بقدر أقاومه
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    مع الصوص لازم يبقي كده
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    يلا كل واحدة توريني شطارتها ف الأطباق المجربة
    انا متأكدة لو جربتوة هاتدعولي
    أتمني الموضوع يعجبكوا
    في رعاية الله وامنه
    الحمد لله الذي أطعمنا وسقانا وكفانا فكم ممن لاكافي له ولا مأوي


    _________________




      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء ديسمبر 13, 2017 1:45 pm